Hirdetés

Tényleg készül a Bloodborne PS1-es demake-je, és hamarosan meg is jelenik

|

A 2022-es esztendő egy elképesztő rajongói projekttel fog kezdődni.

Hirdetés

Hiába telt el 6 év a Bloodborne megjelenése óta, a mai napig a FromSoftware egyik legkedveltebb játéka maradt, így nem csoda, hogy az elkötelezett hívei minden cseppnyi élményt megpróbálnak kipréselni belőle. Egyikőjük egy komolyabb projektet vett a nyakába: létre akarta hozni a körülrajongott soulslike PS1-es verzióját.

Több hónapnyi kemény munka után Lilith Walther végre bejelenthette a projektjének megjelenési dátumát, ami pontosan 2022. január 31-re esik.

Hirdetés

Ezen a napon kiadja majd PC-re a Bloodborne PSX-et, ami az eredeti móka első két bossharcát és világának első szeletét tartalmazza majd (néhány extra területtel megspékelve). Az egész persze teljesen ingyenes lesz, sőt néhány hónappal a megjelenés után Walther a forráskódot is közzéteszi majd.

Mivel a Bloodborne 2 vagy a PC-s port bejelentése még mindig vágyálom csupán, legalább ezzel kiélhetjük majd a játék iránti rajongásunkat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)