Hirdetés

Tényleg megcsinálták azokat a kamu játékokat, amelyeknek a hirdetései elárasztották a YouTube-ot

|

Elég annyit mondanunk, hogy Hero Wars, és felhasználók milliónak fut végig a hátán a borzongás.

Hirdetés

Elég kicsi az esélye annak, hogy valamelyikőtök még nem futott bele a Hero Wars eszelős mennyiségben gyártott (több mint 900 változata létezik, ez a YouTube-csatorna összegyűjtötte mindet) hirdetésének valamelyikébe. Amelyekben ráadásul az a közös, hogy köszönőviszonyban sincsenek a böngészőben futó alkotás tényleges játékmenetével, azaz szemérmetlenül a képünkbe hazudnak.

Holott simán elképzelhető, hogy ha már napjában százszor szembejön velünk, akkor előbb-utóbb beadjuk a derekunkat, és mi magunk is megpróbáljuk megmenteni a természetesen szinte meztelenre vetkőztetett hercegnőt, megkaparintani a mesés kincset, vagy legyőzni a legendás szörnyet. Pontosabban csak próbálnánk, mivel azt az élményt, amit a reklámokban sugallnak, hiába is keresnénk a valódi játékban.

Hirdetés

Itt jön viszont képbe a D3 kiadó és a Monkeycraft stúdió (We Love Katamari REROLL+ Royal Reverie) hiánypótló, piaci rést betömő játéka, amelynek a Yeah! You Want "Those Games," Right? So Here You Go! Now, Let's See You Clear Them! címet adták. Rövidítve még szörnyűbb: YYWTGRSHYGNLSYCT, sok sikert a kiejtéséhez.

A Nintendo Switchre kiadott és a Steamen megtalálható alkotás a már említett hirdetésekből visszaköszönő, könnyen abszolválható minijátékok gyűjteménye, csak épp pálcikaemberek helyettesítik a Hero Wars karaktereit. Bár fizetünk kell érte (10 eurót), legalább nem szakítják meg más, nem létező játékok reklámjai az élményt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)