Hirdetés

Tényleg rosszabb játék a Starfield, mint a Fallout 76?

|

Még mindig nagyon sokan játsszák a Bethesda új szerepjátékát, de az értékelések tekintetében egyre borongósabb a helyzet.

Hirdetés

Ez az év meglehetősen erős nagy megjelenések szempontjából, így annyira nem meglepő, hogy a Starfielddel is kevésbé engedékenyek a játékosok. Néhány héttel a Baldur's Gate 3 sikersztorija után kifejezetten kellemetlen volt faarcú NPC-ket hallgatni, ahogy a semmiről magyaráznak órákon keresztül.

Ettől függetlenül megvannak a tagadhatatlan erősségei a játéknak, és ezek azok az elemek, melyek még mindig a Steam Top 10 legnépszerűbb címei között tartják. Ez persze nem jelenti azt, hogy a közösség öröme felhőtlen lenne.

Hirdetés

A Bethesda sci-fi kalandjának értékeléseiből eddig 71,72% volt pozitív, ami alacsonyabb, mint a Fallout 76-é. A számtalan buggal és egyéb problémával indult online játék 71,76 százalékon áll a hír írásának pillanatában, a SteamDB adatai szerint.

Nem csak a Fallout 76-ról van jobb véleménye a játékosoknak, de a Fallout 4, a Skyrim, az Oblivion vagy a Fallout 3 is jobban áll. Az egyetlen Bethesda játék, amit a közönség gyengébbre értékelt, a Fallout 4 VR volt, amit mindössze 60,92 százalékban értékeltek pozitívan.

Ti hogy álltok vele? A Fallout 76 szerintetek is "jobb játék" már, mint a Starfield?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)