Hirdetés

Tényleg tragikus a Star Wars: Battlefront Classic Collection, így reagáltak a fejlesztők

|

Nem eresztették bő lére a dolgokat, egy rövid közleményben reagáltak a negatív visszajelzések tömkelegére.

Hirdetés

Nagy divat mostanában régi klasszikusokat elővenni, modernebb köntösbe burkolva egy szélesebb közönséghez, akár a fiatalabb generációhoz is eljuttatni. A legutóbbi ilyen próbálkozás - ami egyébként meglepően nagy figyelmet kapott - az Aspyr gondozásában készült Tomb Raider I-III remastercsomagja volt, egy igazi csemege a retro szerelmeseinek.

Nem sokkal később ismételten egy klasszikus került előtérbe, így jelenhetett meg PC-re a Star Wars: Battlefront Classic Collection. Bármennyire is ígéretes volt a koncepció, a megvalósítás már hagyott némi kívánnivalót maga után, és akkor egészen finoman fogalmaztunk.

Szerverproblémák, folyamatos összeomlások, bugok, pocsék irányítás - konkrétan élvezhetetlen volt a játék. Rendesen felhúzták magukat a rajongók is, durván lepontozták a játékot: jelenleg közel 5 ezer felhasználó értékelése alapján, egy "rendkívül negatív" plecsni virít a Star Wars: Battlefront Classic Collection steames oldalán.

Hirdetés

Magyarázkodásra kényszerült így az Aspyr csapata is, akik egy rövid közlemény mentén próbáltak meg indokot adni a játék tragikus állapotára. Közleményükben arról írtak, megjelenéskor "kritikus hibákat" tapasztaltak a hálózati infrastruktúrájukat illetően, ami "magas pinget, matchmaking hibákat, összeomlásokat és keresőben nem megjelenő szervereket" eredményezett.

Beszámoltak arról is, dolgoznak a problémák javításán, a hálózat stabilitásának növelésén, próbálják megelőzni a további kieséseket. Köszönetet mondtak továbbá a játékosoknak az "elsöprő támogatásukért és visszajelzéseikért", bár vélhetően ezzel nem a steames értékelésekre céloztak. Lesz tehát mit helyre tenni, remélhetőleg még nem késő, és sikerül megmenteni a jelenleg erős lejtmenetben lévő játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)