Hirdetés

TERA - E3 2011 demo trailer

|

A legújabb koreai mmo ígéret jelen volt az E3-on, de jól elbújva.

Hirdetés

Berlinből, a strandos rendezvényről magunk is beszámoltunk a TERA jelenlegi állásáról, csevegtünk a készítőkkel, akik most megmutatják számunkra azt a demót, amely az E3-on volt látható.

A demo legfőképp a játékban megtalálható politikai lehetőségekre van kihegyezve, hiszen lehet szavazásokon indulni, jelöltséget szerezni, kampányolni akár becsületesen, akár kevésbé becsületesen - s persze még megannyi lehetőség a rendelkezésünkre állhat. Nem tudom, a valóságban mennyire lesz jó ez a rendszer, de az tény, hogy elég egyedi, másutt nemigen látható (persze a millió mmo között tuti van 1-2, amiben van valami hasonló). A nagy, AAA mmo-k között még nem találkoztam hasonlóval, nézzük tehát:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)