Hirdetés

Terjeszkedik az Atari!

|

Csodák márpedig vannak, hiszen a csőd szélén lavírozó patinás kiadó anyagi helyzete konszolidálódni látszik.

Hirdetés

Három héttel ezelőtt derült ki, hogy hosszú évek után végre megtört a jég, s az Atari nyereséggel zárta a legutóbbi pénzügyi negyedévet. A pozitív mérleg a költségek lefaragása mellett jelentős mértékben köszönhető annak, hogy a vegyes fogadtatásra lelt Alone in the Dark és a konzolos Dragon Ball Z: Burst Limit is jól szerepelt a pénztáraknál.

Paulina Bozek

paulina.jpg


Úgy tűnik, az általános lelkesedés kiterjedt az anyavállalatra is (Infogrames), hiszen az Atari égisze alatt új, az online piacra (PC és konzol vegyesen) koncentráló stúdiót nyit Hammersmith-ben, nyugat Londonban. A stúdió vezetését Paulina Bozekre bízzák. A hölgy az elmúlt hat esztendő során a több mint 15 millió példányban elkelt SingStar sorozatért felelt, mielőtt otthagyta volna a Sony Computer Entertainment londoni stúdióját az új, jóval nagyobb kihívást, és jóval több kockázatot rejtő állásért.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)