Hirdetés

Termék áradat a Scythe-tól!

|

Az elmúlt időben elég sok új Scythe termékről adtunk hírt, melyek most egyszerre futottak be hozzánk, így nehéz volt a választás miről is írjunk bővebben.

Hirdetés

Végül a két új processzorhűtő (Shuriken, Zipang) és a Kama Master vezérlő mellett döntöttünk. A többi termék is igen kecsegtető, de most hely szűkében válogatnunk kellett. A legnagyobb tanakodás az évfordulóra szánt rézből készült Ninja felett volt. Az, hogy hazánkba is érkezett igen kiemelkedő dolog, hiszen a gyártó csínján bánik a limitált készlettel. Egyáltalán nem mellékesen a mezőny tagjai voltak még: Scythe Kama PWM (9cm), Scythe Kama PWM (12cm), Scythe Universal Retention Kit, Scythe Kama Thermo Wireless.

 

scythe.jpg

 

Az oldalunkon olvasható viszonylag terjedelmes bemutatóban, nem csak a három kiválasztott termékről olvashattok, hanem a felsorolt összes Scythe újdonság adatlapján igyekeztünk minél részletesebb információt közölni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)