Hirdetés

Természetes animációk a játékokban

|

Néhány Xbox 360 játékot azzal az újnak mondott képességgel hirdetnek, hogy azokban valódi, teljesen természetes karakteranimációk kapnak majd helyet. Többek között a Gears of War és az Elder Scrolls IV is ilyen lesz. Előbbit már megtapasztalhattuk mi is a videók segítségével, utóbbit viszont lehet, hogy csak a konzolos változatba építik bele... Egy NaturalMotion nevű vállalat kifejlesztett egy olyan új animálási technológiát, amivel állítólag teljes élethűen lehet mozgatni a karaktereket, nincs érzékelhető átmenet az egyes mozgásfázisok között, ezáltal megszűnik a gépiesnek tűnő fordulás, a "hegyoldalba sétálok" effektus, stb. Az IGN cikke szerint egyelőre egyik nagyobb kiadó sem érdeklődik a technológia iránt, mindegyiknek megvan a saját eljárása. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy hamarosan alkalmazni fogják a cég saját fejlesztésű animáló engine-jét. Ugyanis elárulták, nemsoká nagy bejelentésre készülnek.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)