Hirdetés

Terminator Salvation - A harmadik trailer

|

Egy friss ropogós trailer jött ki a Terminator Salvation című filmből. Nagyon izgi, rengeteg robot és Christian Bale.

Hirdetés

Az elmúlt bő két évtized során kultikus státuszba lépett Terminátor mozifilmek rajongói az első rész bemutatása óta várnak egy olyan filmre, ami végre az emberek és a gépek sokat emlegetett háborúját mutatja be. A rendező személyével(MCG) a mai napig nem vagyok kibékülve (személyes toplistámon a legrosszabb alkotások köré sorolom a Charlie Angyalai filmeket), ellenben az eddig látott előzetesek arra engednek következtetni, hogy a fickó időközben megtanult filmet rendezni, nem úgy, mint egy bizonyos dr. Boll.
A főszerepben korunk egyik legkeresettebb színészét, Christian Bale-t láthatjuk, aki az utóbbi években kizárólag anyagilag és kritikailag is sikeres filmekben szerepelt. Ez pedig már nem egy rossz kiindulási alap.

terminatorgstv.jpg


A sztori szerint John Connor még nem az ellenállás vezére (de serényen dolgozik előmenetelén), és a dolgok sem pont úgy alakultak, ahogy azt édesanyja megjósolta. Az egész kulimászt pedig megkavarja egy amnéziás időutazó, akiről kiderül, hogy terminátor, csak épp azt nem tudni, hogy barát, vagy ellenség.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)