Hirdetés

Terminator: Salvation - Jövőre a jövőben

|

A Warner Bros. és a GRIN a mozifilmmel egy időben szándékozik piacra dobni a film sztoriját kiegészítő játékot.

Hirdetés

Amennyiben ez valóban így van - ami a kiadás idejét illeti - akkor bizony jövő másjusba már tolhatjuk is az új Terminator játékot. Igaz a film, és ezáltal a játék sztorija is hétpecsétes titok egyelőre, de azt már tudni lehet, hogy ezúttal a jövőben kell harcolni. A játékban John Connor szerepében találjuk magunkat, és célunk egy mindent eldöntő csapás mérni a Skynetre. Mivel a filmhez szorosan kapcsolódó gammáról van szó, ez egyben azt is jelenti, hogy szinte biztosan nem kapunk szabad kezet, és követni kell majd a film eseményeit. Ez nem feltétlenül baj, főleg ha jó lesz a film. Azért, ha belegondolunk micsoda lehetőségek rejlenek ebben a franchise-ban! Mekkora jóság lenne, egy sandbox jellegú lerombolt világban Fallout szerűen kóborolni, nem? Az játékmenet maradhatna akció felőlem, de egy véletlenszerűen küldetéseket generáló kampányért odaadnám a kedvenc egérpadomat is akár. Nem kell természetesen temetni ezeket az ötleteket, hiszen ki tudja mit alkot még a GRIN? Amennyiben a játék - anyagilag - sikeres lesz, bízton számíthatunk további részekre, jól tudjuk milyen manapság a kiadók hozzáállása. Azért, hogy jó hírt is közöljek, jelzem, hogy a játék megjelenik PS3-ra, Xboxra, és PC-re is. Lehet várakozni, izgulni, tárazni.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)