Hirdetés

TESCO gazdságos Steam!

|

A brit TESCO hatalmas terveket szövöget, ugyanis egy, a Steamhez hasonló online letöltőrendszer megvalósításán dolgoznak.

Hirdetés

A hazánkban is ismert áruházlánc megannyi botránya és hihetetlen minőséget képviselő termékei után egy egészen új oldaláról szeretne bemutatkozni a vásárlóknak. A valóságban brit cég nem rég indított egy online letöltőrendszert, amely legutóbb pont egy minden hájjal megkent zene szekcióval egészült ki. A TESCO kereskedelmi igazgatója, Graham Harris úgy nyilatkozott, hogy céljuk egy minden korosztály számára könnyen használható kezelőfelülettel rendelkező letöltőrendszer létrehozása, mely terveik szerint hamarosan a zenék mellett filmekkel, tévésorozatokkal és játékokkal is vásárlókat szeretne csalogatni.

teszko.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)