Hirdetés

Test Drive Unlimited 2 - Aston Martin trailer

|

Angolosan és gyorsan is repeszthetünk majd a Test Drive Unlimited 2-ben

Hirdetés

Mindössze 77 darab készül belőle, és innen is kapta a nevét az Aston Martin One-77. Sajnos nagyon sok hírt kell még addig megírni, hogy egyszer egy ilyen autó volánja mögé üljek.

Ám köztes megoldásnak itt a Test Drive Unlimited 2, amiben nagy-nagy szerencsénkre helyet kapott ez a ritka sportautó. Hogy kifejezze büszkeségét az Atari, egy Test Drive Unlimited 2 Aston Martin trailert is összedobott nekünk, amolyan kedvcsináló gyanánt. Ezt tessék akkor most megnézni. Test Drive Unlimited 2 megjelenés minden platformon szeptember 24-én. Pár másodpercen belül jobb minőségben is feltöltődik, addig itt egy olvasói változat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)