Hirdetés

Test Drive Unlimited GOLD

|

Az Atari 2006 szeptemberében már bemutatta Xbox 360 konzolra a Test Drive Unlimited játékot, ami az MMO játékokra emlékeztető játékmenetével mindenkit levett a lábáról.

Hirdetés

A fejlesztők természetesen cserkész becsületszavukat adták, hogy PC-re is elkészítik a Test Drive Unlimited játékot, amit be is tartottak, mivel arany lemezre került a program PC-s és PS2 változata is. A Test Drive Unlimited Hawai szigetére repít el inket, ahol 200000 dollárral a zsebünkben vágunk neki az illegális autóversenyzés világának. Nincs kötött történet fonal, csak mi és a riválisok, akiket bármikor kihívhatunk egy kis versengésre. A márciusban érkező alkotás PSP konzolra is készül, ám az kicsit később fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)