Hirdetés

Testreszabhatjuk majd a Cyberpunk 2077 feliratait

|

Nem kell félni, a kanapéról is könnyen eltudjuk majd olvasni a szöveget.

Hirdetés

Mint a körökre osztott JRPG-k műfajának önjelölt nagykövete, abszolút átérzem az alulméretezett feliratok okozta nehézségeket. Abszolút megértem azokat, akik a korábban bemutatott Cyberpunk 2077 demók után attól tartottak, hogy távolról nem fogják majd látni a feliratokat. Ez nem csak azoknak okozhatna gondot, akik kényelmesen szeretnének játszani, hanem a látásában vagy hallásában korlátozott gamereknek is.

Hirdetés

A CD Projekt RED egy Twitteren felmerült kérdésre adott megnyugtató választ mindenkinek, aki nagyobb feliratméretért kiáltott. A poszt szerint ugyanis mind a szövegek méretét, mind színeit állíthatjuk majd.

Mondjuk az nem derült ki, hogy a játékvilágban látható kiírásokat, leveleket és egyebeket is nagyíthatjuk-e majd, de remélhetőleg erre is találnak megoldást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)