Hirdetés

Skyrim - hogyan legyünk igazi taplók?

|

Nem kell nekünk mindig megmentőnek lenni, néha gonoszkodjunk is egy kicsit.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim egy remekmű, ezzel nem nagyon lehet vitatkozni (de biztosan van, aki ezt teszi). A világa gyönyörű, szépen összerakott, érdekes és magával ragadó. Az NPC-k teszik a dolgukat, jönnek-mennek, végzik a hétköznapi munkáikat, miközben mi a nagyszabású kalandjainkat bonyolítjuk. De mi történik akkor, ha visszaélünk a lehetőségeinkkel, és tesszük mindezt a békés NPC népesség sérelmére? Az itt látható videóban egy kis összeállítást tudtok megnézni arról, hogy miként lehet kiengedni a gőzt a The Elder Scrolls V: Skyrim segítségével. Közben láthatunk néhány bugot is, de ezek csak növelik a móka értékét. Értelmet egyébként senki ne keressen a jelenetekben, mert az nincs benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)