Hirdetés

TESV: Skyrim - kiszivárgott az alapvető matematikai algoritmus

|

Ennek segítségével bárki készíthet hasonló játékot, így mondani sem kell, hogy mekkora kár ez a fejlesztőknek.

Hirdetés

Hatalmas csapás érte a The Elder Scrolls V: Skyrim fejlesztőit, hiszen a játék működésének alapját jelentő matematikai algoritmus közkézre került. Ennek segítségével gyakorlatilag a megfelelő grafikus engine birtokában bárki készíthet olyan játékot, melyben az AI és a történések a The Elder Scrolls V: Skyrim alapján fognak működni. Mivel ez adja a játék savát-borsát, így elmondhatjuk, hogy a Bethesda nem kapott röhögőgörcsöt a történésektől. Íme tehát a lényeg, egy képen:

Mivel az ilyen jellegű, LEZSER szekcióba szánt híreknél mindig vannak páran, akik képesek komolyan venni, ezért gyorsan leírjuk a valódi történést. A fentebb látható rajz a Game Informer executive editora-tól, Andrew Reiner-től származik, aki a twitterre tette ki, poén gyanánt. Amiért itt is helyet kapott, annak oka az, hogy érdemes néha kicsit lazítani a sok "sux CoD-osok, és deadz BF3 fanboyok" hír között, mert az élet nem csak abból áll, hogy mások bántják a kedvenc játékunkat, konzolunkat, és nekünk szent hadjáratot kell hirdetni mindenki ellen, aki ezt megteszi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)