Hirdetés

Tesztelnéd a Ubisoft még csak készülő Star Wars játékát? Ide kell költöznöd hozzá

|

A Massive Entertainment tesztelőket keres az egyelőre még cím nélküli Star Wars projektjükhöz.

Hirdetés

Jó ideje tudjuk már, hogy a Massive Entertainment készít a Disney-vel és a Lucasfilm Gamesszel együttműködve egy történetközpontú, nyílt világú Star Wars játékot, amihez a két The Divisionben és például a 2023-ban érkező Avatar: Frontiers of Pandorában is használt Snowdrop motort használják majd. Nem tudni, hogy mikor láthatunk ebből a játékból akár egyetlen képkockát is, azt pedig főleg nem, hogy mikor számíthatunk a megjelenésre.

Most viszont úgy tűnik, pár szerencsésnek lehetősége lesz nem csak megnézni a játékot, hanem konkrétan tesztelni is azt. Ehhez mindössze annyit kell tennetek, ha ti is kacérkodnátok a gondolattal, hogy a svédországi Malmö közelébe költöztök.

Hirdetés

A Massive Entertainment ugyanis nemrég meghirdette, tesztelőket keresnek a Star Wars projekthez. Olyanok jelentkezhetnek erre a munkára, akik Malmö környékén élnek - ebben a városban van a csapat főhadiszállása, így az indokokat egyáltalán nem nehéz kitalálni.

Minden bizonnyal még hosszú idő, mire a földi halandók is kipróbálhatják a szóban forgó játékot, de az így is bizonyos, hogy 2023-ban nem maradunk Star Wars nélkül videojátékos fronton, hiszen érkezik Star Wars Jedi: Survivor, és elvileg a Star Wars: Hunters is - utóbbi persze csak akkor, ha nem halasztják el ismét.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)