Hirdetés

Tetszik a Bioware-nek a Skyrim - koppintják a rendszert a következő Dragon Age-ben?

|

A fejlesztők előszeretettel játszanak a konkurencia termékeivel. Főként akkor, ha olyan remek címről van szó, mint az Elder Scrolls V: Skyrim.

Hirdetés

 

Régi kedves ismerősünk, Dr. Ray Muzyka nyilatkozta, hogy a Skyrim nyitott-világ koncepciója annyira megragadta őket, hogy elgondolkoznak azon, hogy a következő játékukban esetleg ők is alkalmazzák azt, persze elegyítve a Dragon Age játékok legjobb tulajdonságaival.

Muzyka szerint a Skyrim nagyon jó, imádják a Bethesdát és rengeteget tanulnak a játékukból, amit nagy valószínűséggel fel is használnak majd a következő Dragon Age epizódban. Most képzeljetek el egy következő generációs Dragon Age-t (vagy Baldur's Gate-et) egy hatalmas, szabadon bejárható, nyitott világban, a Bioware történetmesélésével és valami taktikus, csapatalapú harcrendszerrel. És ne feledkezzünk meg, hogy mindez már következő generációs konzolokon, illetve PC-ken. Azt hiszem azzal megint rekordokat döntenének a játékeladásokkal. Vélemény? Maradjon meg a Bioware a jelenlegi rendszernél vagy cincálja szét a Skyrimet apró darabokra és ültesse át annak legjobb részeit a saját játékaiba?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)