Hirdetés

Tex Murphy: Project Fedora - újabb legenda feléledőben

|

A 80-es évek végének és a 90-es éveknek legendás nyomozós kalandjátéka volt a Tex Murphy sorozat, amely (eddigi) utolsó része 1998-ban jelent meg.

Hirdetés

A készítők szerint azóta sokszor próbálták eladni egy új Tex Murphy kaland ötletét a kiadóknak - kevés sikerrel. 

Most azonban az egyik készítő, Chris Jones által játszott Tex visszatérhet, hiszen a sorozat hatodik részét (ismétlésképp: Mean Streets (1989), Martian Memorandum (1991), Under a Killing Moon (1994), The Pandora Directive (1996), Tex Murphy: Overseer (1998)) a Kickstarteren finanszírozhatják meg a játékosok. A poszt-apokaliptikus közeljövőben játszódó kalandok főleg az egyedi történetmeséléssel, és az izgalmas sztorival nyerték el annak idején a játékosok kegyeit.  

A tegnap indult project ma már túlhaladta a 140000 dollárt, amely durván a 450000 dolláros célkitűzés harmada, így nem nagy kockázat megjósolni, hogy valószínüleg sikerülni fog a kitűzött célt teljesíteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)