Hirdetés

TGS 2017 - kövesd élőben a Sony előadását!

|

Számunkra szokatlan időpontban, reggel 9-kor kezdődik a Sony Tokyo Game Show-n tartott előadása. Ha tudsz, kapcsolódj be te is!

Hirdetés

Egy hónap sem telt még el a gamescom óta, máris haladunk tovább kelet felé, hogy az elsősorban a japán és összességében az ázsiai piacot célzó játékokról szóló Tokyo Game Show során izguljunk az új bejelentések miatt. Valószínűleg kevés olyan játék lesz, ami a nyugati közönség nagy részét érdekelheti, de az érdeklődés egyre nagyobb. 

Hirdetés

Japán idő szerint délután 4-kor kezdődik a Sony előadása, ami nálunk reggel 9, úgyhogy végre nem kell éjszakázni. Várhatóan szó esik a Call of Duty: WWII-ről, a Detroit: Become Humanről, a Gran Turismo Sportról (ezek lesznek a cég standjánál), VR játékokról, és ha nagyon szorítunk, közös erővel akarjuk, talán azt is elárulják, min dolgozik épp a From Software. 

Mi mindenről hírezünk, ami érdekes, figyeljétek a főoldalt is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)