Hirdetés

Th3 Plan - tolvajkalandok

|

Mi más is állhatna egy, a Th3 Plan címet viselő játék középpontjában, mint a jól kitervelt rablás. Stephen Foster és Robert Taylor, a világ legnagyobb tolvajai sikert sikerre halmoznak. Öt évvel ezelőtt a maffia felbérelte őket két nagyon értékes festmény eltulajdonítására, egy ugyancsak értékes gyémántért cserébe. Fostert azonban elragadta a kapzsiság, és magának akarván a gyémántatot, alaposan kitolt barátjával. Most azonban eljött Taylor ideje, aki mindent megtesz, hogy bosszút álljon múltbéli társán. Ebben egy profi csapat van segítségére, a szakma legjobbjai, köztük Foster volt szerelmével is. Az együttes feladata a világ bankjainak kifosztása, így például Londonban, Párizsban és Los Angelesben is. A játék során egyszerre három karaktert irányíthatunk, melyeket hétből választhatunk majd ki. 13 misszió, öt tonna akció, és egy megjelenés. Március 24, 2006. Bizonyíték itt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)