Hirdetés

The A-Team - Mozivászonra költözik a szupercsapat

|

Az öntörvényű katonaszökevények Liam Neeson vezetésével oldják meg a bajba jutott emberek problémáit.

Hirdetés

1983-ban indult útjára ifjúkorom egyik kedvenc sorozata, amiben négy vietnámi veterán (John "Hannibal" Smith - George Peppard, "Howling Mad" Murdock - Dwight Schultz, B.A. Baracus - Mr. T és Templeton "Faceman" Pack - Dirk Benedict) öt évadon és 97 epizódon keresztül menekült úgy az őket üldöző katonai rendőrség elől, hogy közben mindenkinek segítettek, akik rossz emberek miatt kerültek bajba.



Most tehát egy újabb klasszikust véshetünk fel a listára a Bosszúállók, a Charlie angyalai, a Starsky és Hutch, valamint a Miami Vice után, lévén a nálunk Szupercsapat címmel vetített A-Team is megkapja a maga mozis feldolgozását. Egy ilyen hír hallatán aggodalmasan kapja fel a fejét a rajongó, aki csak remélheti, hogy nem gyalázzák meg egykori kedvencét. Nos, megnyugtatásul szolgáljon a hír, hogy a Scott testvérpár (Ridley és Tony) produceri felügyelete mellett Joe Carnahan rendező dirigálja majd az egész ügyesen összeválogatott színászgárdát.



Az örökké dohányzó Hannibal szerepében Liam Neesont üdvözölhetjük, a nőcsábász Faceman öltönyében pedig Bradley Cooper feszít. A dilinyós Murdock szerepére Dél-Afrika feltörekvő csillagát, Sharlto Copleyt a District 9 főszereplőjét szerződtették. Mr. T helyét pedig az ismert MMA-harcos Quinton "Rampage" Jackson veszi át. Mindenképpen jó hír, hogy az aktualizát történet (hőseink most iraki veteránok) kidolgozásában Stephen J. Cannell, a sorozat atyja is részt vett. Egy-egy cameo erejéig pedig újra látjuk a vásznon Dwight Schultzot és Dirk Benedictet is. George Peppard már nincs köztünk, Mr. T pedig elutasította a felkérést, így rájuk már nem számíthatunk.
Az A-Team bemutatására június 11-én kerül sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)