Hirdetés

The Amazing Spider-Man 2 - miért kell mindent összehálózni?

|

Újabb trailert kaptunk a nyáron mozikba kerülő A csodálatos pókember 2 adaptációjához.

Hirdetés

Tavasszal megérkezik a következő sandbox szuperhős játék Pókember főszereplésével, amely csak félig-meddig követi majd a filmváltozat eseményeit, így lehetősége lesz bevezetni új ellenfeleket és a "Hero or Menace" rendszert is. 

A The Amazing Spider-Man 2 a Pókember témában tapasztaltnak nevezhető Beenox műhelyéből érkezik és a már megszokott elemeken kívül a szebb-nagyobb-jobb elv hatását érezhetjük majd rajta, legalábbis elvárjuk, hogy így legyen. A legújabb trailer a gameplay jelenetek mellett mindenből ad egy kis ízelítőt: a hatalmas városból, a szabad játékmenetből, a lehetőségeinkről, a képességeinkről és az ellenségeinkről is:

A The Amazing Spider-Man 2 megjelenése 2014 tavaszán várható első körben PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U és 3DS platformokra, majd később biztosan átportolják mindenre, ami árammal működik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)