Hirdetés

A The Bard's Tale 4 sikerén múlhat az Interplay visszatérése

|

Brian Fargo hatalmas terveket dédelget.

Hirdetés

Nagyot ment Kickstarteren a The Bard's Tale 4, a játékosoknak köszönhetően megvalósult szerepjáték pedig ma jelent meg PC-re, valamint még idén befutnak a PS4-es és Xbox One-os változatok is. Az inXile bizakodó a Bard's Tale trilógia folytatásával kapcsolatban, azonban most az átlagosnál is fontosabb, hogy jól teljesítsen a kasszáknál a játék. 

Hirdetés

A stúdió vezetője és egyben játékipari legenda, Brian Fargo Twitteren árulta el, hogyha a The Bard's Tale 4 PC-s kiadása hatalmas siker lesz, azaz az első 18 hónap alatt eladnak belőle több mint 2 millió kópiát, akkor megkísérli visszavásárolni az Interplay-t. 

Aki esetleg azt hiszi, hogy Fargo viccelt, a Variety-nek nyilatkozva erősítette meg, hogy nagyon is komolyan beszélt, hiszen a rajongói már évek óta kérik tőle, hogy hozza vissza a klasszikus Interplay játékokat és ez lenne a legcsodálatosabb módja annak, hogy megtörténjen. A szóban forgó céget 1983-ban alapította négy lelkes fiatal fejlesztő (Brian Fargo, Jay Patel, Troy Worrell és Rebecca Heineman) Interplay Productions néven és olyan kultikus játékokat készítettek, mint a Bard's Tale, a Battle Chess, a Fallout és a Wasteland, valamit olyan címeket adtak ki, mint a Baldur's Gate, a FreeSpace 2 és az Icewind Dale. Azóta kiszálltak a játékiparból

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)