Hirdetés

The Beatles: Rock Band - Videóra vettek néhány jelenetet

|

Vélhetően Beatles: Rock Band jelenetek kerültek közkézre Paul McCartney maratoni koncertje után.

Hirdetés

Pénteken hivatalosan elrajtolt az idei Coachella Valley Music & Arts Festival, melynek meghívott művészei között Paul McCartney is szerepel. A gombafejűek egykori tagja maratoni koncertet adott a fesztiválra kilátogató érdeklődőknek, több mint két és fél órás zenei csemegéjére sokan kíváncsiak voltak, a hallgatóág közül többen telefonnal dokumentálták életük egyik meghatározó estjét. Nekik köszönhetően talán először láthatunk jeleneteket a szeptember kilencedikén megjelenő The Beatles: Rock Band névre keresztelt játékból.

Telefonnal rögzített videóról beszélve ne várjatok HD minőséget és tökéletes hangzásvilágot, ellenben a háttérben elhelyezett hatalmas kivetítőn jól látható, hogy a legendás zenekar digitális klónjai zenélnek. Játékmenetet demonstráló (ha szabad így fogalmazni) jeleneteket nem láthatunk, a Rock Band esetében megszokott hátterekkel operáltak a szervezők, legalábbis a videók megtekintése után erre következtethetünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)