Hirdetés

The Book of Unwritten Tales trailer

|

Egy ígéretes, német fejlesztésű, fantasy környezetbe helyezett point & click kalandjáték első trailerét láthatjuk.

Hirdetés

Egy háború dúlta világban a gremlin archeológus, Mortimer MacGuffin őrzi egy nagy hatalmú ereklye sötét titkát. Aki a kincs birtokába jut, megszabhatja a világ sorsát.
Az árnyak seregei legjobb és legravaszabb ügynököket küldik a titok kiderítésére, miközben a jóravaló népek szövetségéből három "hős" akaratlanul botlik bele a nagy kalandba. Nathaniel Bonnet kalandor, Ivodora Eleonora Clarissza tündehercegnő és Wilbur Wetterquarz, egy aranyos gnóm alkotja a legyőzhetetlen trojkát.

unwritten-gstv.jpg


A hagyományos point & click kaland során hol felváltva, hol egyszerre személyesítjük meg a hősöket, s megközelítőleg 60 helyszínen 200 használható tárgy segedelmével oldunk meg 150 feladványt. Epikus kalandunk során találkozunk kétfejű ogréval, vegetáriánus sárkánnyal és szenilis múmiával is.
Megjelenés német nyelven még idén tavasszal, angolul majd valamivel később.
Úgy érzem, hogy Ceville már nem sokáig lesz a kedvencem.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)