Hirdetés

The Bourne Conspiracy - Jészön Born, a legkeményebb ügynök

|

Jimmy Kimmel, a róla elnevezett talk show műsorvezetője, kicsit átértelmezte főhős karakterét a Bourne Conspiracy-ben

Hirdetés

Kimmel hosszú ideje kamu harcot folytat Matt Damon-nel, mely abból a hagyományból indult ki, hogy a műsorvezető minden adás végén elnézést kért (az amúgy meg sem hívott) Damon-től, amiért rá már nem jutott idő. Ebből alakult ki az azóta is tartó ökörködés, melynek legújabb terméke az alábbi videó. Akik szeretnének felzárkózni az előzményekből (érdemes, mivel jókat lehet nevetni), azok itt kezdjék, itt folytassák, majd jöhet Matt Damon válasza (a legjobb!), Kimmel válasza a válaszra, és végül a legújabb videó, melyről a hír is szól (a megértéséhez elég tudnotok azt, amit a bevezetőben leírtam, nem kell átrágnotok magatokat az előző linkeken):


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)