Hirdetés

The Bourne Conspiracy - Nyári összeesküvés

|

A Robert Ludlum regényfolyama által ihletett akciójáték, hacsak valami közbe nem jön, nyár derekán kerül az üzletekbe.

Hirdetés

Jason Bourne távolról sem emlékeztet a Matt Damon által megformált karakterre, legalábbis ami a külsejét illeti. Ezt leszmítva ugyanolyan kemény félig-meddig amnéziás ügynökünk, mint azt a filmvásznon is láthattuk. Játszi könnyedséggel teszi hidegre bármelyik bérgyilkost, kommandóst, illetve bárkit, aki vadászni mer rá. A High Moon Studios fejlesztői a forgatás során segédkező koreográfus, Jeff Imada segítségével dolgozták ki a játék harcrendszerét. Sok mindent írhatnék még Jason Bourne virtuális kalandjáról, ám a lényeget már ashe kivesézte egy méretes előzetes keretében.
A Sierra illetékesei június 3-ra tervezik a megjelenést Észak-Amerikában, míg az európai játékosok egészen június 27-ig várakozhatnak.

The Bourne Conspiracy - 1. kép The Bourne Conspiracy - 5. kép


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)