Hirdetés

The Bourne Conspiracy - Pontos demó dátum érkezett!

|

A Sierra mallorcai rendezvényén végre fény derült a The Bourne Conspiracy korábban beharangozott demójának pontos érkezési napjáról.

Hirdetés

A GS Team legszerencsésebb fazonjának mondhatja magát Mazur, aki a csapatot képviselte Mallorcán a Vivendi/Sierra idei újságíróknak tartott rendezvényén, a Sierra Spring Break 2008-on. A rendezvényen történtekről rövid beszámolónkat már olvashattátok, azonban akkor még nem tudtuk, hogy a Bourne-mozi alapján készülő játékadaptációjának korábban meghirdetett demója pontosan mikor is jön.

bourne3.jpg

Az eredeti tervek szerint május elején érkezett volna, azonban a rendezvényen Matt Tieger, a játék vezető dizájnere elárulta, hogy sajnos ez nem fog összejönni, ráadásul csak a hónap elején érkezik meg a demonstráció. A Microsoft masinájára, X360-ra május 19-től lesz szokázható a LIVE-ról, míg a fekete szörnyeteg tulajdonosai három nappal később, azaz május 22-tól kereshetik a PSN-en a demót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)