Hirdetés

The Coma - soha nem volt még olyan félelmetes az iskola, mint ebben a koreai horroban

|

Nemrég jutott át a Steam Greenlight rendszerén a koreai Devespresso Games első játéka, ami a The Coma nevet viseli. A horrorjátékban egy átlagos diákként a tanulásnál sokkal szörnyűbb dolgokkal kell szembenéznünk az iskolában.

Hirdetés

Ha már megtörtént veled, hogy egész éjszaka tanultál, olyan rosszul akkor sem járhattál, mint a The Coma főszereplője, aki miután elalszik a dolgozat közben, ami miatt áttanulta az éjszakát, és ismét felébred, a középiskolájának egy sötét, kifordult változatában találja magát. A Szöülban tevékenykedő Devespresso Games első játékában hamarosan ki is próbálhatjuk ezt a nem mindennapi horrorélményt, ugyanis októberre ígérik a The Coma megjelenését.

A játékban, ami nemrég sikerrel vette a Steam Greenlight akadályát is, az iskola három épületét kell bejárnunk, ahol viszont mindenhol csapdák várnak ránk, de nem ezek jelentik majd karakterünkre az egyetlen veszélyt. Szembetalálkozunk majd ugyanis osztálytársainkkal és tanárainkkal is, akik furcsa kísértetekké alakulva üldöznek majd minket, és egy még náluk is félelmetesebb gyilkols, a Hunter elől is meg kell valahogy menekülnünk. A fejlesztők azt ígérik, hogy miközben - néha különböző NPC-k segítségével - menekülünk és bújkálunk, rengeteg művészeti anyagot, easter egget és a Coma háttérsztorijából eláruló kis szövegeket is találhatunk. Bár a játék kifejezetten jónak tűnik, az kevésbé felemelő, hogy a horrorsztori a fejlesztők elmondása szerint valamelyest a túlterhelt koreai középiskolások életét szimbolizálja.

Nektek hogy tetszik a The Coma?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)