Hirdetés

The Conduit 2 - az első képek

|

A tegnapi bejelentés után megérkezett az első három kép a High Voltage készülő játékából.

Hirdetés

A The Conduit 2-ről tegnap már kiderült pár dolog, most pedig három képet bocsátott közkézre a SEGA, némi infóval megspékelve.

A játékban egy földönkívüli inváziót kell megállítani a világ távoli pontjain. Ezt megtehetjük egyszemélyes, online többszemélyes, helyi és online co-op módokban egyaránt. Fejlett és erős fegyverek állnak rendelkezésünkre, melyeket a hatalmas pályákon próbálhatunk ki. A pályák több részre vannak bontva, a környezet dinamikus, és rengeteg lehetőségünk lesz a testreszabásra is. Az online többszemélyes módban egyszerre 12 játékos mérheti össze erejét mind kültéri, mind beltéri pályákon. A The Conduit 2 támogatja a Nintendo Wi-Fi csatlakozást, illetve a Wii Speaket, emellett növelt biztonságot a többjátékos meccsek alatt. A játék kizárólag Wii-re érkezik idén ősszel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)