Hirdetés

The Conduit - Júliusra halasztották megjelenését

|

Július tizedikére halasztották a Wii exkluzív The Conduit hivatalos megjelenési dátumát, a döntés nem indokolták.

Hirdetés

Ismételten elhalasztották a High Voltage Software műhelyében forrasztott The Conduit június huszonhatodikára tervezett megjelenését. A lövöldözős produktum terjesztési munkálataiért felelős SEGA hivatalos közleményében nem részletezte a csúsztatás hátterében található okokat.

A legfrissebb információk alapján július tizedikén számíthatunk a The Conduit európai debütálására, melyben a Secret Service titkos ügynökét (micsoda kreativitás), nevezetesen Mr Ford karakterét irányíthatjuk a kegyetlen földönkívüliek által megszállt Washington D.C metropoliszában. A High Voltage Software illetékesei korábban leszögezték, játékukkal szeretnék száműzni a Nintendo konzolját körbefonó sztereotípiákat és megszilárdítani rajta az FPS műfajt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)