Hirdetés

The Conduit - Wii power

|

A The Conduit egy csak Wii konzolokra készülő FPS. Az alábbi videó tanúsága szerint, nem is rossz.

Hirdetés

A Wii konzolokat általában a csacska, vagy inkább csak egyszerűbb játékok konzoljának is nevezik. A Wii irányítójával elég nehéz FPS játékot vezérelni, ám messze nem lehetetlen. Ennek ellenére erre a gépre nem ez a műfaj a jellemző. Már csak azért sem, mert ugy a Wii hardvere sem éppen a legerősebb, márpedig manapság megszokhattuk, hogy az FPS műfaj az, ahol a fejlesztők a grafikával villantanak, és nem feltétlenül az vicces, érdekes játékmenet az elsődleges szempont. A Wii játékok pedig inkább ebbe a kategóriába készültek - eddig. A The Conduit lesz az a játék - legalábbis a fejlesztők és a kiadó szerint - amelynek hála a Wii belép az igazi next-gen konzolok közé. Pompás, Wii-n soha nem látott grafikus effektek, FPS nézet, gusztustalan idegenek, rengeteg, jobbnál jobb fegyver - mi kellhet még? Elméletileg semmi, és a játéknak minden esélye megvan a sikerre, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy nincs akkora konkurenciája, mint egy máshol debütáló FPS-nek. Az alant látható kis gameplay jeleneteket tartalmazó videót megtekintve, mindenki meggyőződhet róla, hogy a készítők nem csak kamuznak, hanem valóban pöpec kis programot hegesztenek.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)