Hirdetés

The Continuum a Seven Lights műhelyéből

|

2007-ben nagy dobással nyitja majd az évet a Seven Lights kiadó, még pedig egy új, egyedileg kialakított játékkal.

Hirdetés

A kiadóként és fejlesztőként is elhíresült cég bejelentette a The Continuum játékot, ami az online és offline játékmenet furcsa keveréke lesz. A készítők teljesen új alapokra akarják helyezni a játékot, ami RPG elemeket és stratégiai elemeket egyaránt tartalmaz majd. A főleg a harcokra összpontosító játékmenet hatalmas csatákat ígér a játékosoknak, ahol az egyedileg kialakított karakterek mellé saját haderőt gyűjthetünk, majd csatába is vonulhatunk. Az alap történetről elég keveset árultak el a fejlesztők, ám a dinamikusan változó történetvonalat elsősorban az internetes felhasználók élvezhetik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)