Hirdetés

Most ingyen próbálhatod ki, milyen egy hatalmas összeesküvés részévé válni

|

Most bárki belekóstolhat a Big Bad Wolf epizodikus kalandjátékának első fejezetébe.

Hirdetés

Ugyan lezárásával messze nem voltunk elégedettek, de azért a The Council már csak kuriózumnak számító szerepjátékos elemei miatt is üde színfoltnak tekinthető a kalandjátékok palettáján. A Big Bad Wolf epizodikus rendszerben megjelent játékának első szeletét pedig most ti magatok is kipróbálhatjátok. 

Hirdetés

A Focus Home Interactive kiadó ugyanis nemrég bejelentette, hogy PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra is ingyenesen elérhetővé teszi a The Council első, The Mad Ones alcímet viselő epizódját - maga a játék egyébként öt fejezetet ölel fel. Fontos kiemelni, hogy Steamen magát a teljes szezont is kedvezményesen, 70 százalékkal olcsóbban vásárolhatjátok meg. 

A játékban három választható karakterosztály, 15 skill, 44 talent, 20 trait, és egy misztikus rejtély is vár benneteket, az első epizód pedig tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy mindezzel most ti magatok is tehessetek egy próbát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)