Hirdetés

The Crew 2 - megjött a Gator Rush, a hétvégén ingyen kipróbálható lesz a játék

|

Az ingyenes kiegészítő légpárnás járműveket és hozzájuk kapcsolódó új versenyeket hozott.

Hirdetés

Tökéletes időzítéssel, majdnem pontosan egy héttel a Forza Horizon 4 előtt adta ki a The Crew 2 első DLC-jét a Ubisoft, és ha már így alakult, megtolja egy kicsit a játékot PC-n.

Hirdetés

A Gator Rush 5 járművet (ebből három légpárnást és két autót), 10 légpárnás, 3 hiperautós, 3 túraautós, 3 jetsprint és 1 Xtrem Series eseményt hozott, valamint egy rakás javítást. Így néz ki az új versenytípus:

Az ingyenes hétvége szeptember 27-én reggel 9-től szeptember 30-án este 10-ig tart, és csak a PC-sek vehetnek részt benne. A klienst Uplay-ről lehet letölteni (akár már most is), Steamen hiába keresnétek. A teljes játék megnyílik, együtt játszhatnak a vásárlók és azok, akik a próbahétvégét használják ki, illetve megmaradnak az elért eredmények.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)