Hirdetés

The Crew 2 megjelenés - csak nyárig kell rá várnunk

|

Egész kemény lesz a nyár az árkád autós játékok rajongóinak.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Origins remek fogadtatását látva a Ubisoft úgy döntött, hagy még időt mind a Far Cry 5-ön, mind a The Crew 2-n dolgozó csapatnak. Előbbi egy hónapot kapott, utóbbi meg annyit, amennyire szüksége volt.

Hirdetés

Márpedig a tavaly augusztusi gamescomon játszható változat még nem volt matyóhímzés egy hófehér lepedőn, bőven volt mit alakítani a járművek viselkedésén. Úgy látszik, az Ivory Towernek nem kellett nagyon sok idő, mert az eredetileg tervezett március 16. helyett június 29-én jelenik meg a The Crew 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, nem kell őszig várnunk rá. Mi több, előtte béta is lesz, amire ezen a linken tudtok regisztrálni, ha még nem (most egyébként zárt alfateszt fut éppen).

A játék több különleges kiadást is kap. A Gold Edition vásárlói megkapják a season passt, egy steelbookot, a Motorsports Deluxe Packot (benne egy 2017-es Ford F-150 Raptorral, egy 2008-as Abarth 500 Monster Truckkal, a Pilatus PC-21-gyel, és három avatáröltözékkel). A Motor Editionért fizetők ezek mellé egy amerikai rendszámtáblát, egy térképet és négy matricát is behúzhatnak.

Június elején a Codemasters újdonsága, az Onrush próbál majd az árkád versenyzésre éhezők szívébe férkőzni, kíváncsian várjuk, melyik sikerül jobban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)