Hirdetés

The Crew 2 - hamarosan már száguldhatunk is a zárt bétában

|

Ne maradjatok le erről a remek lehetőségről, ráadásul mialatt jelentkeztek a bétára, még egy új előzetest is meg tudtok nézni.

Hirdetés

Egy ütős új előzetes vezeti fel a The Crew 2 zárt bétáját, ahol ti is kipróbálhatjátok azt, milyen az önfeledt száguldás élménye földön, vízen, és levegőben.

Hirdetés

Május 31. és június 4. között pörög majd a zárt béta, amelyben a The Crew 2 verdáit, motorcsónakjait és repülőgépeit is kipróbálhatjátok, velük pedig az Egyesült Államok változatos tájain mehet az önfeledt zúzás. A bétateszt egyébként átfordul majd early accessbe azok számára, akik digitálisan előrendelték a játék Gold Edition változatát. 

A bétára ide kattintva tudtok jelentkezni, most pedig mutatjuk az említett előzetest. 

A The Crew 2 2018. június 29-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)