Hirdetés

The Crew - 32000 forintba kerül a next-gen verzió?

|

Több külföldi viszonteladónál is előrendelhető már a játék, de a boltok felháborító összegeket kérnek érte.

Hirdetés

A The Crew megjelenésének dátumáról még mindig nem tudunk semmit, de egyes külföldi viszonteladóknál már előrendelhető a játék. Meg is kérik az árát.

A Ubisoft Reflections azt ígéri, hogy a The Crew elmossa majd az egy- és többjátékos módok közötti határokat és teljesen újszerű versenyjátékot tesz majd le a játékosok elé. Azt, hogy ezt mikorra gondolta abszolválni, egyelőre nem tudjuk. Az mindenesetre meglepetésként ért minket, hogy egyes külföldi viszonteladóknál az Xbox One-os és PlayStation 4-es verzió ára 100 euró környékén mozog. Ez barátok között is 32 000 forint. És még annál is több jen. Kagylóban meg szinte mérni sem lehet. Mindegy, sok.

A német GameStopnál 100.77 euróért lehet előrendelni a játék next-genre.

Spórolás szempontjából lehet, hogy érdemes inkább Svájcban megvenni, mert ott átszámolva csak 99.51 euró, úgyhogy vehetünk még mellé egy helókittis flüttybrüflüttyöt (vagy hogy hívják a telefonról lógó izéket) a telefonunkra.

Érdekes módon más üzletekben, vagy akár a Ubisoft Uplay-én keresztül is 70 euró környékén rendelhető elő a The Crew, ezért végképp nem értjük a helyzetet. Lehet, hogy csak egy hibáról van szó, de akkor meg azért furcsa a dolog, mert még csak az árak sem stimmelnek, ráadásul már észrevehették volna a bakit.

Igen, a The Crew szép, de ennyire azért talán nem. Rákérdezünk a Ubinál és szólunk, ha hallunk valamit az ügyben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)