Hirdetés

The Crew - már fotózhatjuk is a kocsikat

|

Megérkezett a The Crew legújabb frissítése, amely egy várva várt feature-rel bővíti a játékosok tárházát, ugyanis elérhetővé teszi a Photo Mode-ot.

Hirdetés

A The Last of Us óta tudjuk, hogy a Photo Mode egy zseniális dolog, amivel lélegzetelállító képeket készíthetnek az elég kreatív játékosok. Bármilyen játékról is legyen szó, már-már kötelezőnek érezzük, hogy ez  megoldás bekerüljön.

A The Crew legújabb frissítésével a fejlesztők éppen ezt pótolták. Szokás szerint a D-pad lefelé mutató gombjának megnyomásával tudjuk előcsalni a kamerát, ami megállítja a játékot, mi pedig nemcsak az autót járhatjuk körbe teljesen, hanem megváltoztathatunk olyan beállításokat is, mint a napszak, az időjárás, a fókusz, sőt, különböző szűrőkkel is elláthatjuk az alkotást.

Bekerült még pár új kihívás és néhány autó irányításán is finomítottak. A változtatások teljes listáját itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)