Hirdetés

The Crew - törlődnek a statisztikák, érdemes patchelni

|

A The Crew szerverei kisebb megszakításokkal, de többnyire zavartalanul üzemelnek, viszont azért így sincs minden rendben.

Hirdetés

Ahogy a Ubisoft ígérte, a The Crew tényleg elindult, és csak egy két rövid karbantartás erejéig kellett szünetet tartani.

Ez így az év végére elég üdítő, végre kaptunk egy olyan online játékot, ami problémamentesen indul (igen, egy tökéletes világban ez alap lenne, nem pedig külön érdem, de mi most nem ilyen világot élünk), de azért egy apróság néhány játékost boldogtalanná tehet. Páran jelezték, hogy törlődnek a statisztikáik, és a Ubisoft el is ismerte, hogy ez a probéma fennáll, a mai nap folyamán jön is a patch, de nyugalom, az autók, a pénz, a szintek nem fognak senkinek elveszni. Lehet, hogy telepítés után még nem a helyes adatokat fogjátok látni, de csak néhányszor ki és be kell jelentkezni, aztán egyszercsak helyrejön. Egy későbbi patch teljesen megjavít mindent, arra viszont még várni kell.

Tapasztaltatok problémákat a Crew-val? Hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)