Hirdetés

Bezár a legelső, önálló battle royale játék... már megint

|

A csapat keményen küzdött a játékért, de így sem tudott lépést tartani az utódokkal. Hamarosan végleg lehúzzák a rolót.

Hirdetés

A The Cullingnak meglehetősen problémás sorsa volt. Dacára annak, hogy ez volt az első olyan battle royale játék, ami önállóan futott (ellentétben a PlayerUnknown Arma modjával) sosem sikerült olyan igazán berobbannia. Amikor megpróbálták újraindítani a dolgot, és kiadni a The Culling 2-t, akkor szépen besültek vele, és visszatekerték a játékot az alapállapotához és ingyenessé tették.

Hirdetés

A fejlesztők elmondása szerint még akkor sem termelt elég bevételt a cucc, amikor több ezer felhasználójuk volt. A csapat létszámát redukálni kellett, mostanra pedig már képtelenné váltak új tartalmak leszállítására. A Xaviant még hisz a játékban és felkínálták a lehetőséget arra, hogy egy másik stúdió átvegye a projektet.

A The Culling offline módjai a továbbiakban is elérhetőek lesznek, de a többjátékos lehetőségek, és minden szerverekhez kötődő funkció hamarosan leáll.

Szomorú ügy ez, bár nem feltétlenül a The Culling bezárása miatt. Az ilyen hírek túloldalán mindig munkanélkülivé vált fejlesztők vannak, ami sajnálatos következménye az online játékok leállásának. Reméljük a csapat tagjai hamar lábra tudnak majd állni. Remélhetőleg máshol hasznosabb dolgokra fordítják majd az energiát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)