Hirdetés

The Dark Mod - missziók és fejlesztőeszközök a Thief stílusában

|

A Broken Glass Studios érdekes új publikus bétát indított.

Hirdetés

Egy középkori lopakodós steampunk játékról, illetve fejlesztői készletről van szó, amely a The Dark Mod névre hallgat.

A The Dark Mod team igencsak nemzetközi: profi és amatőr játékfejlesztőkből áll. 2004 szeptemberben kezdtek dolgozni, a céljuk egy térképezős fejlesztőeszköz kifejlesztése volt, amelyet a  Thief: The Dark Project és folytatása a Thief II: The Metal Age ihletett. A project az id Software Doom 3 (id Tech 4) motorjára épült, és teljesen átalakítja a sci-fi horror lövöldözős játékot egy középkorias steampunk lopakodós történetté. Ahhoz, hogy a The Dark Mod fusson, a játékosnak rendelkeznie kell Doom 3-al.

A The Dark Mod: Beta 1.00 egy profi fejlesztőeszköz, egy fejlett editor, minden forrás és lehetőség, amely egy misszió építéséhez kell be van építve, ahogy a térképtervező is (DarkRadiant), amelyet direkt a The Dark Modhoz fejlesztettek.

A fejlesztőeszközök mellett a The Dark Mod: Beta 1.00 tartalmaz még 4 játszható missziót is, amelyek arra szolgálnak, hogy a térképeditor képességeit demonstrálják.

A The Dark Mod: Beta 1.00 teljesen ingyenes és a The Dark Mod honlapjáról tölthető le.

 



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)