Hirdetés

The Darkness 2: egy vér nélküli trailer. Hogy lehet ez?

|

Úgy lehet, hogy nem igaz. A cím arcátlan becsapás. Persze, hogy ebben is van vér!

Hirdetés

A The Darkness 2 megjelenéséig már csak egyet kell aludni, és kezünkbe vehetjük a vértranszfúziós állomás által szponzorált játékot, melyben mindenféle csápokkal tudjuk elcsavarni az unszimpatikus arcok fejét. De ha esetleg unjuk ezt, akkor nyugodtan nyúljunk be a hátukon és igazgassuk meg a belső szerveket. A PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra érkező játékból a demó elvileg Steam-en elérhető egy ideje, míg a végleges játék holnaptól lesz megvásárolható a tengerentúlon, és február 10-től Európában. Hamarosan tehát kiderül, hogy a 2007-ben megjelent első rész után tud-e újra nagyot alkotni a 2K, és Jackie szörnyetegei a The Darkness 2-ben is kellően rémisztőek-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)