Hirdetés

The Darkness 2 - Ismét leszáll az éj

|

Az első rész látványos sikere után kisebb vagyont lehetett volna feltenni rá, hogy hogy még visszatérnek a darklingek.

Hirdetés

Tavaly nyáron jelent meg PS3-ra és X360-ra a mind a sajtó, mind a játékosok körében pozitív fogadtatásban részesült The Darkness. A történet a 21. életévét betöltő Jackie Estacado halálával kezdődött, majd az azt követő bosszúhadjárattal folytatódott. A Sötétség nevő szellem által megszállt Jackie különleges képességei, az izgalmas, sajátos humorú történet, s a Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay-ben oroszlánkarmait már megvillantó grafikus motor feszes tempójú játékká olvadtak össze.

The Darkness

darkness.jpg


Az eredetileg képregény formájában világhódító útra indult The Darkness a Top Cow Comics egyik zászlóshajója, s a hétvégi New York Comic Con keretében derült ki, hogy bizony úton van a folytatás, s a munkálatokat ismételten a svéd Starbreeze Studios végzi. Két hónappal korábbi teljes játékunk (Enclave) is e csapat keze munkáját dicséri.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)