Hirdetés

The Darkness 2 - Jövőre halasztották az elsötétítést

|

Nem tudja tartani a Digital Extremes csapata premier eredetileg október elejére kitűzött időpontját.

Hirdetés

A 2K Games hivatalosan megerősítette, hogy a The Darkness 2 október 4-re tervezett premierje elmarad, az új időpont, amit naptárunkba felvésni érdemes 2012 február 10. Ezen a napon jelenik meg világszerte Jackie Estacado kalandjának következő felvonása Észak-Amerikát kivéve, ahol a vásárlók már három nappal korábban elkezdhetik költeni félretett pénzüket.



A PC-re, Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra bejelentett alkotás előzménye még 2007-ben látott napvilágot, de csak konzolokon. Azon PC-s játékosok, akik még bottal se piszkálnák a szóban forgó masinákat, de mégiscsak kíváncsiak a The Darkness 2-re, a Top Cow képregényeiből minden apró részletet megismerhetnek, sőt még annál is többet.



A folytatás egyébként több ponton is eltér majd elődjétől, a legszembetűnőbb a realisztikus grafika képregényesre cserélése, miáltal egy fokkal kevésbé tűnnek durvának az új és brutális kivégzések. Hősünk a körülötte lévő fényforrásokat kiiktatva kelti életre a Sötétség erőit, melyek jellemzően két kígyófejben végződő csáp formájában manifesztálódnak. Ezekkel leharaphatja ellenfelei fejét, kiszoríthatja a lelket belőlük, de ketté is tépheti őket, s akkor még nem említettem, hogy az autók letépett ajtaját maga elé tartva rögtönzött pajzsot hozhat létre, az aszfaltból kitépett lámpaoszloppal pedig törhet-zúzhat... igen, embereket is kilapíthat.



Mindemellett természetesen hagyományos fegyvereket is használ: hol stukkert szorongat mindkét kezében, hol sörétesből, vagy gépkarabélyból szórja az áldást.
Végezetül és nem utolsósorban nem szabad megfeledkeznünk a megidézhető impről, amiből most nincs négy különböző típus, hanem csak egy, de az saját személyiséggel és beszólásokkal. Savas vizelettel arcon küldeni a legyőzött ellenfelet.... megfizethetetlen.



Az erős képregényes gyökerekkel rendelkező játék természetesen ott lesz a Comic-Con rendezvényt jelenlétükkel megtisztelő játékok között. Július 21-én a Top Cow és a Digital Extremes kreatívjai mellett a Sötétséget megszólaltató Mike Patton, a Faith No More énekese is várja a rajongók kérdéseit.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)