Hirdetés

The Darkness 2 - Még mindig tervben

|

Lassan minden akadály elhárul a The Darkness folytatása elől.

Hirdetés

2007 egyik legjobb konzolos címe volt a The Darkness, sötét hangulata, sajátos humora no és a darklingek révén egyedi, semmihez se fogható élményben részesítette közönségét.



Nem is értem, miért nem készült még el a folytatás, amiről már hosszabb ideje pletykálnak, és a jogtulajdonos Top Cow is többször letette az esküt, hogy márpedig meg akarják csinálni. Legutóbb a Digital Extremes (Pariah, Bioshock 2 multiplayer) neve merült fel, mint az EA-hez elszegődött Starbreeze-t váltó csapat. Ez utóbbi pletyka egyébként azóta is makacsul tartja magát, szóval akár még igaz is lehet.



Az apropó, amiért ismét írok a The Darkness folytatásáról nem más, mint a New York Comic Con, amit épp a napokban tartanak. A képregények kiadásával foglalkozó Top Cow képviselője a helyszínen a sajtó munkatársainak elárulta, hogy jogi huzavona miatt csúszott a projekt, de lassan felszámolják az összes ilyen jellegű akadályt. Atom Freeman marketingigazgató leszögezte, hogy még mindig el akarják készíteni a The Darkness 2-t, hiszen mind ők, mind a játékosok szerették az első részt.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)