Hirdetés

The Darkness 2 - Mike Patton marad a Sötétség hangja

|

A Faith No More frontembere, Mike Patton ismét elvállalta, hogy kölcsönadja orgánumát a Sötétségnek.

Hirdetés

A konzolokkal ellenséges viszonyt ápoló játékosok talán nem ismerik még Jackie Estacado-t, az ősszel érkező The Darkness 2 főszereplőjét. Emberünkről annyit illik tudni, hogy maffiózóknak dolgozott, mígnem elárulták, ami egyet jelentett volna a halálával, ha történetesen nem örököl apjától egy átkot.



21. születésnapjától kezdve Jackie képes parancsolni a Sötétség erőinek, ha kiiktatja maga körül a fényforrásokat. A Sötétség korlátozott ideig képes megóvni a golyóktól, erejéből merítve démoni szolgákat idézhet meg, leghalálosabb fegyverei pedig a kígyófejekre emlékeztető démoni karok, amelyekkel ugyanolyan könnyedén szakíthatja ki egy ember szívét a mellkasából, mint az lámpaoszlopot az aszfaltból. A Sötétség azonban lassan bekebelezi Jackiet,  szinte folyamatosan kigúnyolja őt ördögi hangján, amit újfent Mike Patton, a Faith No More frontembere adott kölcsön a The Darkness 2 erejéig.



"Fantasztikus dolog rosszfiút alakíta, a Sötétség pedig velejéig romlott," - mondta Patton. "Olvastam a forgatókönyvet, amiből úgy tűnik, hogy Jackie lelke komoly gyötrelmeket kénytelen kiállni. Alig várom, hogy pokollá tegyem az életét."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)