Hirdetés

The Darkness 2, The Darkness film, és egyéb adaptációk bejelentve

|

A Starbreeze Studios feje megerősítette, hogy nem ők dolgoznak a The Darkness folytatásán.

Hirdetés

A 2007-es év egyik legjobbja volt konzolon (Xbox 360, PlayStation 3) a Starbreeze Studios fejlesztette The Darkness. Az anyagi és kritikai értelemben is pozitív fogadtatásban részesített képregényadaptáció valamikor a jövőben megkapja a jól megérdemelt folytatást.



A jogtulajdonos Top Cow a tavalyi Comic Con alatt jelentette be, hogy másodjára is éltre kívánják kelteni a sötétséget, ám akkor még mindenki meg volt győződve róla, hogy ismét a svéd csapat kapja a megtisztelő feladatot. A sors azonban másként szerette volna, ugyanis Johan Kristiansson, a Starbreeze CEO-ja megerősítette, hogy hallott ugyan a folytatás terveiről, de nekik jelenleg semmi közük hozzá. Eléggé leterheli őket az a két projekt, ami az Electronic Arts égisze alatt fog megjelenni.

The Darkness



Most már csak azért izgulhatunk, hogy az idei Comic Con alatt bejelentett The Darkness 2 egy hasonlóan tehetséges csapat keze alatt nyerje el végső formáját. Rajongóknak érdekes lehet még, hogy ezzel párhuzamosan bejelentették a The Darkness mozifilmet is, amiről hat-nyolc hét múlva szándékoznak többet elárulni.
Szintén film készül a Magdalena képregényből, amit Ryuhei Kitamura, a Clive Barker írásából készült Éjféli etetés (Midnight Meat Train) rendezője forgat. A Berserker, az Alibi és az Aphrodite IX képregények megfilmesítése is a Top Cow tervei között szerepel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)