Hirdetés

The Darkness II - The Art trailer

|

Az egyik leghorrorabb, legsötétebb (hiába, nomen est omen) FPS hamarosan visszatér.

Hirdetés

Mi pedig ezúttal jól megnézzük, egy ilyen "különleges" játék művészi stílusa milyen, hogyan alkottak a képzőművészek.

Nagyon fontos ugyanis, mi az, ami kellőképp ijesztő, vagy félelmet keltő: nem egyszerű ábrázolni az ilyesmit stílusosan úgy, hogy ne legyen közönséges. Egyébként magáról a játékról még februárban a következőket írta Chavalier kollega:

"A sötétség erőinek parancsoló Jackie Estacado visszatér tehát, mégpedig a Digital Extremes gondozásában idén ősszel Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra.

A The Darkness 2 leginkább véresen sötét körítésével emelkedik ki a többi FPS közül, no meg azzal a nem elhanyagolható fegyverténnyel, hogy Jackie mindkét kezében fegyvert cipelhet, miközben a sötétség borotvaéles fogakban végződő négy démoni karjával megragadhatja, cafatokra tépheti, elhajíthatja ellenfeleit."

Lássuk a videót:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)